Empresa

Més de 60 anys d'experiència

Som una empresa especialitzada en el disseny i la fabricació d'aplicacions magnètiques per a la indústria.

Fundada l'any 1956 dediquem la nostra principal activitat a la fabricació de plats magnètics, ampliant durant els anys 60 la gamma de plats amb altres sistemes magnètics i electromagnètics. L'any 1969 vam iniciar les exportacions, que s'han anat incrementant fins a l'actualitat, exportant a Europa, Estats Units i altres països d'Amèrica.

Us presentem la nostra gamma de sistemes magnètics de gran utilitat en màquina-eina i per a la indústria en general. El disseny dels nostres productes és el resultat de l’experiència de més de 60 anys fabricant aplicacions magnètiques. Per això SELTER sempre ha tingut en compte les necessitats del mercat, aconseguint així la millor relació qualitat-preu. A part dels productes estàndard, SELTER dissenya i fabrica sistemes magnètics personalitzats, que s’adapten a les exigències específiques dels nostres clients.

El nostre personal comercial i tècnic està a la vostra disposició per a qualsevol consulta que desitgeu fer sobre els nostres productes.

1956  Creació de l’empresa i inici de l’activitat.

1956-1959  Fabricació dels primers plats magnètics rectangulars amb imants d’alnico, seguit dels suports magnètics per a rellotge comparador i els plats circulars.

1960-1969  Important incorporació de nous productes magnètics en el programa SELTER, com són els elevadors, separadors, blocs transmissors, taules de sinus i desmagnetitzadors de sobretaula i portàtils. A finals d’aquesta dècada es comença amb la fabricació d’aparells electromagnètics; primer varen ser els plats circulars, seguit dels rectangulars, electroimants i suports de trepant.

1970-1979  Es comencen a fer els primers desmagnetitzadors de túnel per a servei continu, i també els plats anulars de càrrega continua.

1980-1989  Canvi importat en el tipus d’imant: es substitueixen els imants d’AlNiCo pels imants ceràmics en plats i elevadors. S’inicia el programa de plats electropermanents.

1990-1999  Es comença l’ús de l’imant de Neodimi en plats, i es crea la nova gama d’elevadors amb imants de Neodimi que substitueix la gama anterior feta amb imants ceràmics.

2000-2009  Primers sistemes de separació magnètics d’alt rendiment. Aquesta va ser una dècada especialment important per la millora de processos i de qualitat de producte.

2010-2019  Cada vegada més apareix la necessitat de resoldre problemes específics amb solucions personalitzades. En aquesta dècada SELTER s'especialitza en aquestes aplicacions. El juliol del 2016 celebra el seu 60è aniversari.


Valors corporatius

Professionalitat, experiència, eficàcia, flexibilitat, compromís, respecte, honestedat i lleialtat.

Per a SELTER els valors corporatius representen el nostre marc de treball i ens orienten de com actuar davant les situacions que se’ns plantegen en l’activitat diària. Aquests valors són els que tenim en compte a l’hora de relacionar-nos amb els nostres clients, proveïdors, companys  i societat en general. Confiem en ells i estem segurs que ens serviran per projectar-nos cap el futur amb bon peu.


Mercat internacional

Ja al 1969 SELTER va començar l’exportació dels seus productes. Primer va ser al mercat europeu, començant amb Holanda, Alemanya, Suècia, Finlàndia i Regne Unit, etc. A mitjans dels anys 70 inicia les relacions amb vàries empreses d’USA, fabricants de rectificadores.

Més tard, aprofitant la incorporació de nous països en la UE, amplia la xarxa d’exportació a Polònia i Txèquia, al mateix temps que incrementa i consolida la relació amb altres països com França i Portugal. En el present l’interès se centre en la introducció al mercat de Centre i Sud-Amèrica.