Empresa

Fabricant aplicacions magnètiques des de 1956

Som una empresa especialitzada en el disseny i la fabricació d'aplicacions magnètiques per a la indústria.

SELTER és una empresa familiar amb 65 anys d’història i tot un referent internacional en solucions magnètiques per a la indústria. Ens defineix l’alta qualitat i un servei excel·lent en tots els nostres productes, tant els estàndard com els sistemes magnètics que dissenyem a mida segons necessitats específiques del client.

El nostre compromís és treballar per aconseguir l’excel·lència en el servei, l’agilitat per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i la qualitat per oferir les millors prestacions dels nostres productes. Tot això, posant les persones al davant, perquè el nostre equip de professionals és la millor força.

Fundada l'any 1956 dediquem la nostra principal activitat a la fabricació de plats magnètics, ampliant durant els anys 60 la gamma de plats amb altres sistemes magnètics i electromagnètics. L'any 1969 vam iniciar les exportacions, que s'han anat incrementant fins a l'actualitat, exportant a Europa, Estats Units i altres països d'Amèrica.

Us presentem la nostra gamma de sistemes magnètics de gran utilitat en màquina-eina i per a la indústria en general. El disseny dels nostres productes és el resultat de l’experiència de més de 60 anys fabricant aplicacions magnètiques. Per això SELTER sempre ha tingut en compte les necessitats del mercat, aconseguint així la millor relació qualitat-preu. A part dels productes estàndard, SELTER dissenya i fabrica sistemes magnètics personalitzats, que s’adapten a les exigències específiques dels nostres clients.

El nostre personal comercial i tècnic està a la vostra disposició per a qualsevol consulta que desitgeu fer sobre els nostres productes.

1956  Creació de l’empresa i inici de l’activitat.

1956-1959  Fabricació dels primers plats magnètics rectangulars amb imants d’alnico, seguit dels suports magnètics per a rellotge comparador i els plats circulars.

1960-1969  Important incorporació de nous productes magnètics en el programa SELTER, com són els elevadors, separadors, blocs transmissors, taules de sinus i desmagnetitzadors de sobretaula i portàtils. A finals d’aquesta dècada es comença amb la fabricació d’aparells electromagnètics; primer varen ser els plats circulars, seguit dels rectangulars, electroimants i suports de trepant.

1970-1979  Es comencen a fer els primers desmagnetitzadors de túnel per a servei continu, i també els plats anulars de càrrega continua.

1980-1989  Canvi importat en el tipus d’imant: es substitueixen els imants d’AlNiCo pels imants ceràmics en plats i elevadors. S’inicia el programa de plats electropermanents.

1990-1999  Es comença l’ús de l’imant de Neodimi en plats, i es crea la nova gama d’elevadors amb imants de Neodimi que substitueix la gama anterior feta amb imants ceràmics.

2000-2009  Primers sistemes de separació magnètics d’alt rendiment. Aquesta va ser una dècada especialment important per la millora de processos i de qualitat de producte.

2010-2019  Cada vegada més apareix la necessitat de resoldre problemes específics amb solucions personalitzades. En aquesta dècada SELTER s'especialitza en aquestes aplicacions. El juliol del 2016 celebra el seu 60è aniversari.

2020-actualitat  A més de seguir amb la línea d'aplicacions magnètiques especials, s'intensifica i potencia el disseny de sistemes magnètics de separació per a indústries alimentàries. És important esmentar l'ajustament de l'oferta de productes estàndard a les necessitats del mercat i el nou model de desmagnetitzador portàtil.